dimecres, 17 de febrer de 2016

LA TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ SERÀ EL 24 D’ABRIL
La gran festa tindrà lloc al nucli del Port el darrer diumenge d’abril

La Coordinadora per l’Ensenyament en Valencià del Camp de Morvedre s’ha reunit avui amb els màxims representats dels col·legis de la comarca per a ficar en marxa i ultimar els detalls de la propera Trobada d’Escoles en Valencià.
Desenes i desenes de paraetes, un escenari viu i obert a les escoles i associacions, un cercaviles i un dinar col·lectiu a més a més de moltes altres activitats tindran lloc en aquesta festa lúdica, cultural i reivindicativa en valencià i pel valencià. Els assistents també podran gaudir de l’actuació de l’artista Dani Miquel, que delectarà a tots i totes amb les seues cançons i el seu espectacle.

La coordinadora, que anima a la participació de tots i totes en aquesta gran festa familiar i educativa, també ha volgut informar que serà el dissabte anterior, el 23 d’Abril, quan es durà a terme el lliurament dels Premis Samboris. L’acte, durant el qual es premiaran els millors relats i narracions de xiquets i de xiquetes del Camp de Morvedre, estarà presentat i animat per la companyia Camí de Nora.