dilluns, 18 de juny de 2012

Sí al valencià. Sí a les llengües! Signa per un ensenyament plurilingüe que no margine la nostra llengua

Escola Valenciana ha encetat una campanya per paral·litzar el nou esborrany de Decret sobre Plurilingüisme, on no s'han inclòs cap de les recomanacions de la comunitat educativa i el món acadèmic. La societat valenciana ha de dir no i fer-li arribar a la Conselleria d'Educació els postulats pedagògics quegaranteixen un ensenyament plurilingüe consensuat amb tota la comunitat educativa. En aquesta notícia us expliquem com de ràpid podeu fer aquesta petició. Amb vosaltres, comptem!
El nou document margina encara més el valencià, elimina la immersió lingüística i no parla de catalogació lingüística en valencià dels llocs de treball a l’ensenyament públic obligatori. És un document que retalla més l’objectiu d’aconseguir que l’alumnat acabe els seus estudis amb una competència lingüística també en valencià, a part del castellà i l’anglés.
Què podem fer?
Veureu que s'expliquen tots els postul·lats que defenem. Hi ha enllaços amb tots els documents relacionats en el tema i una pestanya on diu "Carta de petició" per fer-la arribar directament a la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació.