dissabte, 23 de gener de 2010

Un Euro, Llavor de Solidaritat


L'escola solidària, clau de qualitat: Ajuda mèdica al poble d'Haití.

Com sabreu, un terratrèmol de 7.3 graus a l'escala de Richter ha devastat la capital d'Haití, Puerto Príncipe, i la seua població necessita de la nostra ajuda. Per aquest motiu Escola Valenciana us proposa donar continuïtat a la campanya que el 2009 vam dur a terme en suport al Dret a l'Educació al Poble de Gaza. Com recordareu, gràcies a suports com el del vostre centre vam lliurar un total de 31.060 euros a Unescocat (podeu consultar amb detall el destí final d'aquesta quantitat a http://www.escolavalenciana.org/).

Un any després, i també aprofitant la data del proper 30 de gener, dia de la Pau, i a petició de diferents ampes i centres escolars, presentem la campanya Un Euro, Llavor de Solidaritat. Ajuda mèdica al poble d'Haití, amb coherència amb el model d'escola de qualitat que defensem i que, per a Escola Valenciana, ha de ser necessàriament una escola pluriligüe però també una escola solidària.

En aquest cas, Escola Valenciana lliurarà la recaptació total a Metges Sense Fronteres a través del seu Font d'Emergència i que es destinarà a les necessitats mèdiques més immediates.

La iniciativa consisteix en una recollida de fons econòmics. Els centres educatius s'hi podran adherir fomentant l'aportació d' 1 € per alumne o alumna a través d'una campanya de sensibilització adequada a les edats de l'alumnat. La programació d'activitats dels centres entorn al dia de la PAU, 30 de gener, estaria centrada en la campanya.

Els centres educatius interessats caldrà que informen a Escola Valenciana (96 347 27 83 / escola.v@fev.org) i ingressen els fons recaptats abans del dia 18 de febrer al núm. de compte de la CAM a nom de:

Un Euro, Llavor de Solidaritat

L'escola solidària, clau de qualitat: Ajuda mèdica al poble d'Haití.

2090-- 0371-- 93 --0040286120